B

J

Joan Bagur

Joan Bagur ____

las raíces de Menorca

Nascut a Menorca, el setembre del 86, es un cuiner format fent el Grau Mitjà de Cuina a l’escola d’Hosteleria de Ciutadella de Menorca, a l’IES Mª Cardona. On va poder participar al “BalearSkill del 2007” quedant segon classificat i on aprengué tota les bases.

A Barcelona on va estudiar el Grau Superior de Restauració a  l’ESHTSI (Escola Superior d’hostaleria i Turisme de Sant Ignasi- Sarrià) va acabar el Superior i estudià el curs d’especialització en Alta Cuina de la mateixa escola i se li va brindar l’oportunitat de crear i servir el menú al Papa Benet XVI durant la seva visita a Barcelona el 7 de Novembre del 2010 a part de fer un període de “stages” i practiques a restaurants de Catalunya.

Joan Bagur tingué l’oportunitat també de  formar-me com a cuiner a restaurants amb estrella de la capital comtal com el “Restaurant Dos Cielos” dels germans Torres i el “Restaurant RocaMOO” dels germans Roca i dirigit per el cuiner de Ciutadella Felip Llufriu. Acabant la seva estada a Catalunya amb un “stage” d’alçada a “El Celler de Can Roca” on vaig estar-hi 6 mesos d’”stagier”, un plaer i un orgull pertànyer a la “família Roca”.

Acabat aquest període va poder entrar al Hotel DO Plaça Reial de Barcelona com a cap de tapes i entrants del restaurant gastronòmic del hotel, La Cuina del DO. Però la cosa es va torçar i va anar com a cap de cuina al Hotel Rural Morvedra Nou al “Morvedra Restaurant” on va evolucionar la seva manera d’entendre la cuina sota quatre punts: senzillesa, sinceritat, arrels i molta passió.

Ara el seu projecte personal és Rels, el restaurant de Ciutadella on ofereix una cuina pròpia, elaborada però senzilla de gustos i presentacions, on el producte local és el protagonista. El podreu veure cuinar si vos apropau a la barra que separa la sala de la cuina.

ico-chefsin-chefs

2014

ico-solrepsol-chefs

0

ico-michelin-chefs

0

ico-gourmand-chefs

0

En imágenes ___________________

En el magazine ___________________

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.