Joan Bagur

Nascut a Menorca, el setembre del 86, es un cuiner format fent el Grau Mitjà de Cuina a l’escola d’Hosteleria de Ciutadella de Menorca, a l’IES Mª Cardona. On va poder participar al “BalearSkill del 2007” quedant segon classificat i on aprengué tota les bases.

A Barcelona on va estudiar el Grau Superior de Restauració a  l’ESHTSI (Escola Superior d’hostaleria i Turisme de Sant Ignasi- Sarrià) va acabar el Superior i estudià el curs d’especialització en Alta Cuina de la mateixa escola i se li va brindar l’oportunitat de crear i servir el menú al Papa Benet XVI durant la seva visita a Barcelona el 7 de Novembre del 2010 a part de fer un període de “stages” i practiques a restaurants de Catalunya.

Joan Bagur tingué l’oportunitat també de  formar-me com a cuiner a restaurants amb estrella de la capital comtal com el “Restaurant Dos Cielos” dels germans Torres i el “Restaurant RocaMOO” dels germans Roca i dirigit per el cuiner de Ciutadella Felip Llufriu. Acabant la seva estada a Catalunya amb un “stage” d’alçada a “El Celler de Can Roca” on vaig estar-hi 6 mesos d’”stagier”, un plaer i un orgull pertànyer a la “família Roca”.

Acabat aquest període va poder entrar al Hotel DO Plaça Reial de Barcelona com a cap de tapes i entrants del restaurant gastronòmic del hotel, La Cuina del DO. Però la cosa es va torçar i va anar com a cap de cuina al Hotel Rural Morvedra Nou al “Morvedra Restaurant” on va evolucionar la seva manera d’entendre la cuina sota quatre punts: senzillesa, sinceritat, arrels i molta passió.

Ara el seu projecte personal és Rels, el restaurant de Ciutadella on ofereix una cuina pròpia, elaborada però senzilla de gustos i presentacions, on el producte local és el protagonista. El podreu veure cuinar si vos apropau a la barra que separa la sala de la cuina.

2014

0

0

0

Su Instagram

[thb_instagram columns=»3″ column_padding=»no-padding» link=»true» username=»rels_restaurant» number=»9″ access_token=»3567328985.37001f5.1a1fd125c90e433892672a8430dec98c»]

Su restaurante está aquí

Reserva en su restaurante

Contacta con el chef

Noticias del chef en Chefs(in)

Navidad gourmet 2022

menus gourmet navidad baleares

Nochevieja gourmet en Mallorca

Tataki de presa de cerdo, por Joan Bagur para el Peccata Minuta de Chefsin en Menorca 2017

Tataki de presa de cerdo

Sant Joan gastronòmic

Algo se cocina en IKEA 2ª edición

Vuelve Algo se cocina en IKEA

Bagur cocina en IKEA

Abrimos las puertas de ‘Rels’

Algo se cocina con Joan Bagur

Un viatge gastronòmic

Caldereta de langosta

Chefs(in)Berlín

Menorca i Mallorca, #a4mans

Degusta Chefs(in) by Joan Bagur

Próximamente…