Joan Bagur

Nascut a Menorca, el setembre del 86, es un cuiner format fent el Grau Mitjà de Cuina a l’escola d’Hosteleria de Ciutadella de Menorca, a l’IES Mª Cardona. On va poder participar al “BalearSkill del 2007” quedant segon classificat i on aprengué tota les bases.

A Barcelona on va estudiar el Grau Superior de Restauració a  l’ESHTSI (Escola Superior d’hostaleria i Turisme de Sant Ignasi- Sarrià) va acabar el Superior i estudià el curs d’especialització en Alta Cuina de la mateixa escola i se li va brindar l’oportunitat de crear i servir el menú al Papa Benet XVI durant la seva visita a Barcelona el 7 de Novembre del 2010 a part de fer un període de “stages” i practiques a restaurants de Catalunya.

Joan Bagur tingué l’oportunitat també de  formar-me com a cuiner a restaurants amb estrella de la capital comtal com el “Restaurant Dos Cielos” dels germans Torres i el “Restaurant RocaMOO” dels germans Roca i dirigit per el cuiner de Ciutadella Felip Llufriu. Acabant la seva estada a Catalunya amb un “stage” d’alçada a “El Celler de Can Roca” on vaig estar-hi 6 mesos d’”stagier”, un plaer i un orgull pertànyer a la “família Roca”.

Acabat aquest període va poder entrar al Hotel DO Plaça Reial de Barcelona com a cap de tapes i entrants del restaurant gastronòmic del hotel, La Cuina del DO. Però la cosa es va torçar i va anar com a cap de cuina al Hotel Rural Morvedra Nou al “Morvedra Restaurant” on va evolucionar la seva manera d’entendre la cuina sota quatre punts: senzillesa, sinceritat, arrels i molta passió.

Ara el seu projecte personal és Rels, el restaurant de Ciutadella on ofereix una cuina pròpia, elaborada però senzilla de gustos i presentacions, on el producte local és el protagonista. El podreu veure cuinar si vos apropau a la barra que separa la sala de la cuina.

2014

0

0

0

[thb_title style=»style7″ title=»Su Instagram»][thb_instagram columns=»3″ column_padding=»no-padding» link=»true» username=»rels_restaurant» number=»9″ access_token=»3567328985.37001f5.1a1fd125c90e433892672a8430dec98c»]
[thb_title style=»style7″ title=»Su restaurante está aquí»]
[thb_title style=»style7″ title=»Reserva en su restaurante»]
[thb_title style=»style7″ title=»Contacta con el chef»]
[thb_title style=»style7″ title=»Noticias del chef en Chefs(in)»][thb_postslider navigation=»true» source=»size:All|order_by:date|order:DESC|post_type:post|tags:430,932,774″]
[thb_title style=»style7″ title=»Degusta Chefs(in) by Joan Bagur»]

Próximamente…

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2018. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.