M

J

Joan Marc

Joan Marc ____

de la teoría a la práctica

«El meu nom és Joan Marc Garcias Amer, i vull fer-vos cinc cèntims del camí que m’ha portat on sóc. Tot va començar quan, de manera força sobtada (l’única experiència que tenia a aquest respecte era haver cuinat per a nins al campament de la Victòria durant els mesos d’estiu), vaig decidir iniciar els estudis de cuina. Dit i fet: amb el suport familiar vaig matricular-me a l’Escola d’Hoteleria de la UIB, on vaig portar a terme la meva formació acadèmica.

Dos anys després, i amb la titulació a la butxaca, va arribar el moment de convertir la teoria en pràctica i començar a moure’m entre foc i cassoles. Amb la perspectiva que m’ofereixen els anys, puc dir que el bagatge professional assolit és molt satisfactori, ja que vaig tenir la sort de treballar en restaurants molt diversos, des del Cavall Bernat al 3|65 (hotel Son Brull, Pollença), passant per altres que sens dubte forniren la meva tècnica i marcaren de manera decisiva la meva visió gastronòmica com ara l’hotel Read’s de Santa Maria, el Racó de Can Fabes de Sant Celoni o el Sant Pau de Sant Pol de Mar.

De cada un d’aquests indrets en conservo experiències positives i aprenentatges útils que m’han permès evolucionar fins a arribar al moment actual. I l’actualitat, clar, passa pel Joan Marc restaurant, un projecte que suposa la culminació natural de molts anys de feina i esforç. Aquesta, però, no és encara la meta del meu camí, sinó tan sols una passa més: als meus peus s’enceta una nova i engrescadora etapa que m’agradaria compartir amb tots vosaltres

ico-chefsin-chefs

2012

ico-solrepsol-chefs

0

ico-michelin-chefs

0

ico-gourmand-chefs

0

En imágenes ___________________

En el magazine ___________________

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields