Tomeu Arbona

Inesperat reboster i cuiner que canvia la seva feina de treballador social i de psicòleg per la gastronomia. Autodidacta i amb esperit de superació, armat amb receptaris antics, obre el Fornet de la Soca l’any 2010 amb l’objectiu obsessiu de situar en l’exce·lència la rebosteria tradicional de Mallorca, oferint en el seu mostrador receptes oblidades que ha anat arreplegant de llibretes familiars, de les cuines conventuals i de les cases senyorials de Palma.

Tomeu Arbona, dins el seu projecte Olla comuna, fa arqueologia gastronòmica local, du a terme experiències «gastro arqueològiques», és cuiner a domicili i té en projecte l’obertura d’un espai gastronòmic on serà possible menjar la cuina tradicional més autèntica sense artificis.

També escriu llibres de cuina i ofereix experiències gastronòmiques en espais emblemàtics, convents, possessions, esglésies i cases particulars que apropen la cuina més intima de les illes.

L’any 2015 va ser reconegut per la Associació de Periodistes Gastronòmics de les Illes Balears com a Reboster de l’any i el desembre de 2017 va ser guardonat per l’Obra cultural Balear amb el Premi 31 de Desembre per la seva feina a favor de la gastronomia tradicional i pel seu llibre Rebosteria tradicional de Mallorca.

2017

0

0

0

[thb_title style=»style7″ title=»Su Instagram»][thb_instagram columns=»3″ column_padding=»no-padding» link=»true» username=»tomeuarbona» number=»9″ access_token=»3567328985.37001f5.1a1fd125c90e433892672a8430dec98c»]
[thb_title style=»style7″ title=»Su restaurante está aquí»]
[thb_title style=»style7″ title=»Reserva en su restaurante»]
[thb_title style=»style7″ title=»Contacta con el chef»]
[thb_title style=»style7″ title=»Noticias del chef en Chefs(in)»][thb_postslider navigation=»true» source=»size:All|order_by:date|order:DESC|post_type:post|tags:1028,1411,1030″]
[thb_title style=»style7″ title=»Degusta Chefs(in) by Tomeu Arbona»]

Próximamente…

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields