Search

Menjar, beure i estimar a Can March

El cuiner Miquel Gelabert ha escollit el títol d’una pel·lícula taiwanesa del director Ang Lee de l’any 1994 per definir el restaurant Can March després de la reforma: «Menjar, beure, estimar».

Menjar: «Perquè la gent ve fins a ca nostra per menjar i els oferim una cuina sincera».
Beure: «Perquè estam vinculats estretament al món del vi, la cervesa artesana, refrescos d’aquí com Pep Lemon o als olis mallorquins».
Estimar: «Perquè estimam la cuina i estimam al client; volem que quan vengueu a ca nostra estigueu contents».

can march restaurant

Miquel Gelabert és l’ànima del restaurant Can March, vinculat estretament a la seva vida i a la seva família, que va obrir la porta per atendre el primer client l’any 1925 a Manacor. 90 anys d’història i 90 anys d’històries. I les que queden per viure.

«Aquest mes d’agost hem anunciat que estavem fent canvis, mig d’amagat, perquè voliem sorprendre el comensal», ens conta en Miquel. «Hem reformat des de l’entrada fins a les parets, hem canviat l’estructura de la sala i hem muntat un espai gurmet on podeu trobar un bon assortiment de productes mallorquins». També trobareu nova la vaixella, els coberts i les estovalles, les taules i les cadires; «tot això sense perdre la nostra identitat i mantenint l’essència del restaurant».

I com no podia ser d’una altra manera, Miquel Gelabert també ens presenta nous plats per a aquesta tardor, com les croquetes de sípia amb tinta, el trinxat de patata, bolets i sobrassada; sípia a la bruta i a la neta, bomba d’ànec amb porc negre, gambes amb sobrassada o la llampuga amb escabetx de verdures.

Enhorabona, Miquel Gelabert, per continuar amb la tradició des de l’estimació i la delicadesa que hi poses.

restaurant can march

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.