Search

Els Kids! a Fred i Calent

Quina il·lusió ens va fer participar en el programa especial de Fred i Calent que es va emetre la nit de Nadal a IB3 Televisió. El programa no podia ser millor: la gastronomia també és una eina d’integració social per a aquelles persones que no ho tenen fàcil per trobar feina. No vos perdeu el programa complet que val molt la pena! Amb en Miquel Calent, na Fanny Pons i na Marta Simonet al capdavant.

Però ara deixau-nos centrar-nos en la darrera part del programa on varen sortir els nins i nines de Chefs(in)Kids! preparant un torró d’ametlla boníssim que després es va servir en el sopar de Nadal de Fred i Calent al Cafè Palmanova d’Amadip Esment. I sabeu qui havia en aquell sopar? Doncs representants de totes les empreses que participaren en el reportatge i també molts de presentadors i presentadores d’IB3 Ràdio i Televisió. Vaja nervis! Però ja vos deim que el torró va sortir ben bo i que acompanyat d’una copeta de cava i de l’actuació en directe del grup Posidònia encara va ser millor.

Gràcies, Fred i Calent, per comptar amb els nins i nines de ChefsinKIDS! i a tot l’equip de producció del programa!

N’Aina, en Jaume, en Guillem, na Mariona, n’Alex, en José Miguel i n’Elena, capitanejats per la nostra cuinera titular Victòria Rosselló varen fer una gran feina, començant preparant la farina de ametlla, suc de taronja i ralladura de llimona i sucre. Tot ben pastat, afegint-hi un poc de canyella per donar-li aroma. Després, tot ben estirat a cada neula. I txa-txan! Llest!

Si feis clic a la foto, veureu el vídeo. Feliç 2018!

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields