Search

La fórmula del ginet perfecte

El ginet perfecte es fa amb tres parts de suc de llimona natural per una part de gin. Nosaltres recollim les llimones a l’hivern, en el millor moment. Feim el suc i el congelam amb garrafes d’aproximadament 4 litres.

Hi ha gent que a la mescla li posa una mica de sucre però han de saber que el sucre… fa ressaca i mal de cap! I que les llimones restrenyen… És això el que de vegades cau malament; no el gin… Ah! I nosaltres sempre feim servir Gin Xoriguer; la tradició mana.

Justament ahir vaig fer la mescla però me va sortir un poc forteta! Així que vaig haver d’afegir-li una miqueta més de llimona.

A la meva família, a més, preparam Sant Joan amb una mescla que va inventar es papà: pallofa (gin xoriguer amb una pell de llimona), un raig de palo i unes gotetes de vermut.

CHEFS(IN) SILVIA ANGLADA

Heu de saber que a Es Tast de na Sílvia tancam els dies 23 i 24 de juny perquè tota la família, dia 24, pujam dels caragols al matí, dinam, feim una dormida… i seguim!

Però durant els dies abans de Sant Joan rebem als nostres clients amb menjars típics com els macarrons (unes figuretes fetes amb blanc d’ou, sucre i anís); les avellanes i el confit de caixer, un dolç que també està fet amb anís. Sabeu per què es diu «confit de caixer»? Perquè antigament l’elaborava el caixer senyor per Sant Joan. El poble esperava abaix, al davant la casa, i el caixer senyor els tirava els confits.

Després dels dos dies de festa, a Es Tast de na Sílvia obrim dia 25. Tothom arriba amb molta pau. És un dia de silenci, aigua i música clàssica!

Visca Ciutadella! Visca Sant Joan 2014!

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.