Search

Alta cuina sobre la pedra de Binissalem

Rafael Ramis, Regidor de Fires i Festes de l’Ajuntament de Binissalem ens convidà a participar de la XV Fira de la pedra i l’artesania del poble on, per primera vegada, l’alta cuina illenca hi prenia part.

Tant l’Ajuntament com els artesans ho van tenir clar des del principi: el visitant havia de poder gaudir de la fira i emprar part del mobiliari exposat. En aquest cas es van crear dues taules de pedra viva per a 14 persones cada una, unes peces on els comensals que s’hi apuntaren van poder asseure’s i degustar els plats que els xefs Miquel Calent (Can Calent –Campos– i Cuit –Palma–) i Andrés Benítez (Can Bordoy –Palma–) van preparar per a l’ocasió.

Dissabte vespre ens delectà Benítez amb un sandvitx torrat de coca de patata, amb una carn freda de panxeta de porc negre de can Company, verdures escabetxades i salsa mostassa, regada amb un vinet negre DO Binissalem.

Diumenge migdia, a banda del sandvitx de Benítez, Miquel Calent oferí un plat de vedella mallorquina rostida amb una crema de moniato amb ametlles i taperots de Campos, també acompanyat amb un vinet DO Binissalem.

La participació fou massiva i tant Binissalem com gent de fora poble volgueren donar suport a la iniciativa, gaudir de l’art de la pedra i degustar aquesta original proposta.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields