Leyendo actualmente
Cuina amb Santi Taura a IB3

Cuina amb Santi Taura a IB3

Cuina amb Santi Taura, el nou programa d'IB3 Televisió

El cuiner Santi Taura (Restaurant Santi Taura i Dins Restaurant) estrena programa de televisió propi a IB3: “Cuina amb Santi Taura“. El xef de Lloseta ens acompanyarà cada migdia amb una nova recepta de cuina, a partir del dilluns 24 d’abril. Tots els dies a les 13:30h a IB3 Televisió.

“Santi Taura compartirà amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear a través de receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que n’incorporen d’altres de sorprenents. Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això, a cada recepta s’hi afegeixen variacions que la faciliten o que l’enriqueixen: sistemes alternatius per preparar-la, distintes combinacions d’ingredients que varien el resultat final, maneres de servir-la o, fins i tot, alguna manera original d’aprofitar les restes”, en paraules dels creadors del programa.

D’aquesta manera, Santi aproparà, a tots els balears i des de la cuina dels seus restaurants a Lloseta, cada dia una nova recepta, algunes de les quals les podrem trobar al Restaurant Santi Taura.

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE AGENCY BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.