Search

Cuina amb Santi Taura a IB3

El cuiner Santi Taura (Restaurant Santi Taura i Dins Restaurant) estrena programa de televisió propi a IB3: «Cuina amb Santi Taura«. El xef de Lloseta ens acompanyarà cada migdia amb una nova recepta de cuina, a partir del dilluns 24 d’abril. Tots els dies a les 13:30h a IB3 Televisió.

«Santi Taura compartirà amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear a través de receptes atrevides, que juguen amb els ingredients de sempre i que n’incorporen d’altres de sorprenents. Perquè cuinar és jugar a combinar. Per això, a cada recepta s’hi afegeixen variacions que la faciliten o que l’enriqueixen: sistemes alternatius per preparar-la, distintes combinacions d’ingredients que varien el resultat final, maneres de servir-la o, fins i tot, alguna manera original d’aprofitar les restes», en paraules dels creadors del programa.

D’aquesta manera, Santi aproparà, a tots els balears i des de la cuina dels seus restaurants a Lloseta, cada dia una nova recepta, algunes de les quals les podrem trobar al Restaurant Santi Taura.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.