Leyendo actualmente
Dani Mora, xef de l’any de Menorca

Dani Mora, xef de l’any de Menorca

Sa Pedrera des Pujol, del chef Dani Mora (FOTO: Oskar Perez Fotografia)

Dani Mora, xef i propietari de Sa Pedrera d’es Pujol (Sant Lluís, Menorca), ha estat guardonat amb el premi a Xef de l’Any de Menorca 2016 per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears. Segons Dani, aquest guardó és alguna cosa més que només un reconeixement a la seva feina. «Sempre agrada que te donin un premi, clar que sí. Però crec que aquests guardons són interessants no només personalment, sinó pel que fa a tot el sector de la gastronomia, perquè serveixen com a incentiu, i realment hi ha molta gent que mereix aquest premi.»

L’Associació destaca del xef Dani Mora que «sempre ha proposat una gastronomia d’alt nivell» i que «la seva inquietud constant de coneixement culinari li permet, com fan els millors, evolucionar i progressar sempre. L’excel·lent treball que hi ha darrera la carta de l’any 2016 és fruit d’aquesta actitud vital i amor per Menorca que transmet amb generositat als companys de feina».

El xef asturià, de pares menorquins, s’instal·là a l’illa l’any 2003, moment en què obrí les portes del seu restaurant de Sant Lluís, Sa Pedrera d’es Pujol. Allà fa -en paraules seves- una cuina «amb producte local versionat. Una cuina molt clàssica i acadèmica a través de la qual combinam gastronomia regional tradicional amb tocs moderns. Ens agrada cuinar de tot i no tenim límits».

Hi ha algunes receptes que el xef no pot treure de la carta, plats que ja s’han convertit en la carta de presentació del restaurant, com la caldera de morena, que ha anat perfeccionant amb els anys, o la ratjada. Al seu restaurant podreu degustar plats a la carta o prendre un menú degustació de 10 plats. Sa Pedrera d’es Pujol és un del restaurants de Menorca que, fora d’un hotel, ofereix més serveis al client, des d’aparcament privat a servei de banquets i sales privades. També disposa d’una àmplia bodega, accessos adaptats i terrassa.

Te puede interesar también


 

Foto: Óskar Pérez Fotografía

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos tan pronto volvamos a tener stock de producto. Déjanos una dirección de correo electrónico válida.
Correo electrónico Cantidad No compartiremos tu dirección con nadie más.