Search

Els alumnes de la EHIB

Una de les coses bones que tenen els cursos #a4manos que des de Chefsin impartim a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) és la participació dels alumnes de cuina y restauració de l’escola. Per a nosaltres és un orgull poder donar-los l’oportunitat de conèixer i fer feina (encara que sigui unes hores) al costat dels xefs de Chefsin i rebem la seva dedicació i professionalitat durant els cursos amb un sincer agraïment.

Per això avui us volem presentar dos dels alumnes que no s’han perdut pràcticament cap dels #a4manos de la tercera edició. Són Max Gayà i Victòria Rosselló, tots dos cursen primer d’ESCIR (Especialistes en Serveis de Cuina i Restauració), i vàrem xerrar amb ells després del curs de les cuineres Maria Solivellas i Sílvia Anglada on varen tallar, cuinar, emplatar, servir i retirar plats. Totes les tasques són importants a la cuina. Però, sobretot, és important fer-les bé sense menysprear-ne cap.

En Max Gayà té 25 anys. Abans de ficar-se a la cuina va estar fent feina a les ambulàncies. «Quan he estalviat m’he apuntat a l’EHIB per estudiar cuina. Per a mi tot és nou».

Com també ho és per a na Victòria Rosselló, de 29 anys, que ve de Treball Social. «Som molt afeccionada a a la cuina. M’agrada molt però sé que la feina serà dura». La reposteria és el que més li agrada «perquè és exacta». I el que menys, la cuina de producció; «massa mans en una mateixa elaboració».

Aviat veuran recompensada la seva dedicació perquè faran pràctiques amb dos grans cuiners de Chefsin de qui estam segurs aprendran molt. En Max anirà al restaurant La Fortaleza de Cap Rocat amb Víctor García i el seu equip. I na Victòria anirà amb en Tomeu Martí a l’Arume, tota una referència de la cuina asiàtica i mediterrània a Mallorca.

Així que només els podem desitjar molta sort i dir-los que estarem molt pendents de la seva trajectòria. Bona feina!

EHIB
EHIB
EHIB

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields