Search

Es Tast de na Sílvia, al cor de Ciutadella

Ja ha obert Es Tast de na Sílvia al cor de Ciutadella. Han estat mesos de permisos, obres i plànols però a la fi el somni de Sílvia Anglada i Toni Tarragó s’ha fet realitat. El lloc no podia ser més especial: un palau del segle XVIII al carrer de Santa Clara, al centre històric de la ciutat. La reforma ha deixat a la vista la senzillesa del lloc en total harmonia amb els cuiners, el seu menjar i la seva filosofia. Els colors naturals només les romp l’obra «alegre, vital i serena» de Marc Jesús i l’hort vertical de flors i de plantes aromàtiques.

Es Tast de na Sílvia és l’únic restaurant certificat Slow Food i Quilòmetre 0 de Menorca, un segell que per a Sílvia implica «una gran responsabilitat». Com bé explica: «és genial gaudir de cada sensació quan ensumes, mossegues o toques un aliment en el seu punt òptim; produeix una sensació de plenitut. Per molt simple que sigui un plat, al final saps d’on ve el producte, com s’ha criat l’animal, com s’ha cultivat l’aliment, com el cuinem… «.

Aquest és l’esperit d’Es Tast de na Sílvia i, com no podia ser d’una altra manera, amb cuina vista perquè el comensal, el client, l’amic que entra a la casa d’en Toni i na Sílvia els pugui veure treballar amb la senzillesa i la tranquilitat que els caracteritza.

Es Tast de na Sílvia

Es Tast de na Sílvia
Carrer Santa Clara, 14. Ciutadella. Menorca.
Dilluns, de 13 a 15:30 i de 20 a 00 horas
Dimarts, tancat 
De dimecres a diumenge, de 13 a 15:30 i de 20 a 00 hores
Reserves: 971 387 895 – 649 413 635 

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields