Leyendo actualmente
Es Tast de na Sílvia, al cor de Ciutadella

Es Tast de na Sílvia, al cor de Ciutadella

Ja ha obert Es Tast de na Sílvia al cor de Ciutadella. Han estat mesos de permisos, obres i plànols però a la fi el somni de Sílvia Anglada i Toni Tarragó s’ha fet realitat. El lloc no podia ser més especial: un palau del segle XVIII al carrer de Santa Clara, al centre històric de la ciutat. La reforma ha deixat a la vista la senzillesa del lloc en total harmonia amb els cuiners, el seu menjar i la seva filosofia. Els colors naturals només les romp l’obra «alegre, vital i serena» de Marc Jesús i l’hort vertical de flors i de plantes aromàtiques.

Es Tast de na Sílvia és l’únic restaurant certificat Slow Food i Quilòmetre 0 de Menorca, un segell que per a Sílvia implica «una gran responsabilitat». Com bé explica: «és genial gaudir de cada sensació quan ensumes, mossegues o toques un aliment en el seu punt òptim; produeix una sensació de plenitut. Per molt simple que sigui un plat, al final saps d’on ve el producte, com s’ha criat l’animal, com s’ha cultivat l’aliment, com el cuinem… «.

Aquest és l’esperit d’Es Tast de na Sílvia i, com no podia ser d’una altra manera, amb cuina vista perquè el comensal, el client, l’amic que entra a la casa d’en Toni i na Sílvia els pugui veure treballar amb la senzillesa i la tranquilitat que els caracteritza.

Es Tast de na Sílvia

Te puede interesar también

Es Tast de na Sílvia
Carrer Santa Clara, 14. Ciutadella. Menorca.
Dilluns, de 13 a 15:30 i de 20 a 00 horas
Dimarts, tancat 
De dimecres a diumenge, de 13 a 15:30 i de 20 a 00 hores
Reserves: 971 387 895 – 649 413 635 

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos tan pronto volvamos a tener stock de producto. Déjanos una dirección de correo electrónico válida.
Correo electrónico Cantidad No compartiremos tu dirección con nadie más.