Search

Obre el nou Smoix

Fa només 3 setmanes que el projecte més personal del xef Miquel Sánchez camina de bon de veres, però pareix que fa tota una vida que el nou Smoix ha obert les portes. La calidesa dels espais, els tocs personals i la proximitat -més gran que mai- del xef amb els comensals fa sentir a tothom que hi entra còmplice del projecte.

Producte de temporada, segell propi i aire industrial

Aquests són els tres elements que millor defineixen el nou Smoix. L’obra del nou local, que es troba a l’avinguda Jaume Conqueridor, 38, de Ciutadella de Menorca, compta amb tocs molt personals del xef Miquel Sánchez: des de làmpades fins una espectacular taula de fusta i alabastre als «peus» del xef passant per un mural de portals i finestres al fons de la sala. Pràcticament tots els elements de decoració i mobiliari han estat escollits, dissenyats o, fins i tot, elaborats per en Miquel.

Ja veieu a què ens referíem quan definíem el projecte com el «més personal» del xef. Un concepte d’autencitat que beu de la idea de cuina d’autor i proximitat que elabora en Miquel Sánchez en els fogons de l’Smoix.

Miquel Sánchez - Smoix

La cuina d’en Miquel Sánchez al nou Smoix

Al nou Smoix trobareu plats clàssics de la cuina d’en Miquel Sánchez combinats amb noves propostes que -sempre- variaran en funció del producte de temporada. Plats estrella del xef com el ravioli farcit de gamba amb salsa de bolets o l’estofat de dues carns comparteixen protagonisme amb noves propostes, com les sardines en escabetx o el ceviche «a la manera d’en Miquel», amb peix de roca i producte de temporada. Aquestes propostes i moltes d’altres les podreu trobar tant a la carta de l’Smoix com al tast setmanal que periòdicament actualitza el xef.

En la nova carta, en Miquel Sánchez també ha volgut retre homenatge a uns productes que pensa que són els grans oblidats de la cuina d’avui en dia: els llegums. Així, el xef presenta en la seva carta una varietat de plats que tenen els llegums com a ingredients principals o acompanyament.

La cuina d’en Miquel Sánchez es complementa gairebé de manera natural amb les propostes de maridatge de na Vianey, la cap de sala i sommelier d’Smoix, qui té una habilitat especial en trobar l’acompanyament ideal que casi els gustos dels comensals amb els sabors de la carta.

Nous projectes en l’horitzó

Tot i que el nou Smoix ja ha obert les portes, les ganes d’en Miquel Sánchez de posar en marxa nous projectes no cessa. A hores d’ara, tot i que encara de manera molt incipient, ja està començant a agafar forma la idea d’obrir un petit hotel damunt el restaurant. De moment, i fins que obri les portes, gaudirem de la gastronomia d’en Miquel Sánchez a Ciutadella.

 

Smoix
Av. Jaume Conqueridor, 38 (contramurada)
Ciutadella de Menorca
971 38 28 08
Dimarts a diumenge
De 13 a 15.30 hores i de 20 a 23.30h

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.