Search

‘El club del tupper’ amb Santi Taura a IB3 Televisió

Imatge d’IB3 Televisió

Un nou format arriba els diumenges

Santi Taura torna a la televisió amb El Club del Tupper, el nou programa d’IB3 Televisió que s’estrena dia 21 de febrer i que s’emetrà cada diumenge a partir de les 22:00h.

Mentre grava episodis de la nova temporada de Cuina amb Santi Taura, amb nous escenaris i nous formats, en Santi Taura ha despenjat el telèfon per parlar dels seus nous projectes a El Replà, el nou magazín d’IB3 Ràdio conduït per Araceli Bosch i David Oliver.

Tot i que en un principi la televisió no li cridava gaire l’atenció, des de 2017 cada migdia  comparteix amb els espectadors d’IB3 Televisió la seva passió pel receptari tradicional balear a través de receptes atrevides que juguen amb els ingredients de sempre i que n’incorporen d’altres de sorprenents.

[thb_image_slider thb_equal_height=»true» autoplay=»true» images=»45511,45512″]
Imatge d’IB3 Televisió

En aquest nou programa, El Club del Tupper, el xef Santi Taura, convidarà cada diumenge a tres personatges reconeguts de les Illes, però allunyats de la cuina, perquè elaborin un plat. Amb aquest plat, competiran entre ells, però no sabran qui són els altres concursant  fins a la part final del programa.  Un cop hagin fet el seu plat, el repartiran en carmanyoles i l’enviaran a una adreça perquè els altres participants puguin degustar, valorar i votar quina és l’elaboració que més els ha agradat, inclòs Santi Taura que tindrà un vot decisiu que valdrà el doble.

Per acabar, es reuniran tots a El Club del Tupper, on es veuran les cares i hauran de defensar el plat que han cuinat per poder guanyar el tupper d’or.

Teniu ganes que sigui diumenge 21 per veure l’estrena del programa?

Escolta l’entrevista sencera de Santi Taura a El Replà d’IB3 Ràdio AQUÍ

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.