Leyendo actualmente
Els Chefs(in)Kids a Fred i Calent

Els Chefs(in)Kids a Fred i Calent

Redacción Chefs(in)

Els Chefs(in)Kids! has estat protagonistes del programa Fred i Calent, d’IB3 Televisió, presentat pel cuiner Miquel Calent. El títol del capítol quart era “Alimentar-se per créixer”. Pensam que en Miquel va sortir content de la trobada amb els alumnes de l’extraescolar de Chefs(in) a qui va trobar cuinant uns canelons de verdures a la nostra aula de l’espai gastronòmic Mos.

Na Chloe tallava uns porros amb molta cura quan en Miquel li va fer la pregunta clau: “què és el que no t’agrada menjar?”.“Les verdures”, va contestar. “Els canelons són per a la meva família”. Així i tot, va reconèixer que la seva mare l’anima a tastar i que ella, de tant en tant, ho fa.

Sí que va sorprende a en Miquel Calent el plat preferit de na Chloe: les llenties que fan a la seva escola. Què vos sembla?

En Damià i n’Eulàlia varen lloar els plats de la seva padrina i els espaguetti del seu pare. En Damià és de bon menjar i a n’Eulàlia li agraden els dolços i preparar coca de trampó.

No us perdeu el programa amb la intervenció de la psicòloga infantil Mercedes Martínez, sobre els gustos dels infants a l’hora de menjar. Estam contents perquè després d’escoltar-la veim que anam per bon camí amb l’extraescolar de cuina de Chefs(in) on feim feina amb reforçament positiu i els implicam en el procés culinari. “És la fórmula perfecte: la gestió creativa dels conflictes (en referència als nins que no volen menjar) perquè als nins els encanten els treballs manuals i volen tastar el que han preparat”.

Gràcies per la visita Fred i Calent

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.