Search

Els Chefs(in)Kids a Fred i Calent

Els Chefs(in)Kids! has estat protagonistes del programa Fred i Calent, d’IB3 Televisió, presentat pel cuiner Miquel Calent. El títol del capítol quart era “Alimentar-se per créixer”. Pensam que en Miquel va sortir content de la trobada amb els alumnes de l’extraescolar de Chefs(in) a qui va trobar cuinant uns canelons de verdures a la nostra aula de l’espai gastronòmic Mos.

Na Chloe tallava uns porros amb molta cura quan en Miquel li va fer la pregunta clau: “què és el que no t’agrada menjar?”.“Les verdures”, va contestar. “Els canelons són per a la meva família”. Així i tot, va reconèixer que la seva mare l’anima a tastar i que ella, de tant en tant, ho fa.

Sí que va sorprende a en Miquel Calent el plat preferit de na Chloe: les llenties que fan a la seva escola. Què vos sembla?

En Damià i n’Eulàlia varen lloar els plats de la seva padrina i els espaguetti del seu pare. En Damià és de bon menjar i a n’Eulàlia li agraden els dolços i preparar coca de trampó.

No us perdeu el programa amb la intervenció de la psicòloga infantil Mercedes Martínez, sobre els gustos dels infants a l’hora de menjar. Estam contents perquè després d’escoltar-la veim que anam per bon camí amb l’extraescolar de cuina de Chefs(in) on feim feina amb reforçament positiu i els implicam en el procés culinari. “És la fórmula perfecte: la gestió creativa dels conflictes (en referència als nins que no volen menjar) perquè als nins els encanten els treballs manuals i volen tastar el que han preparat”.

Gràcies per la visita Fred i Calent

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields