Search

Els dijous de Can March

Segur que els Dijous de Can March està marcat a l’agenda de molts entusiastes de la bona cuina. Aquesta iniciativa del cuiner Miquel Gelabert ha arribat enguany a la cinquena edició i des de fa temps penja el cartell de PLE. «La idea va sorgir per revitalitzar la gastronomia a Manacor i per donar a conèixer els vins que teniem a prop». Així, un dijous al mes durant tot l’any (excepte juliol i agost), en Miquel convida un vinater per maridar el menú de Can March i perquè doni a conèixer els seus vins. «Feim un menú que harmonitzi amb els vins. Feim una cata prèvia i ens adaptam tots dos».

En Miquel para taula llarga per a un màxim de 40 persones. La gent sopa plegada i ja han sortit bons amics d’aquests sopars. El menú consisteix en dos entrants, un principal de peix i de carn i un postre. «Aquest dia feim el pà noltros (de blat, de sègol integral i pa de garrova) i feim servir olis de Mallorca».

«Han estat 5 anys molt bons perquè me donen l’oportunitat de conèixer moltes bodegues de l’illa i fer companys nous». Ara en Miquel ja està pensant incloure noves sorpreses a partir de gener i donar-li als Dijous de Can March un caire més cultural.

Els dijous de Can March, al restaurant Can March 

Sopar: 40€

Reserves a info@canmarch.com o al telèfon 971 550002

Carrer València, 7. Manacor.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.