Search

Els nins de Chefs(in)Kids!

Han bastat un parell de classes de cuina amb n’Óscar Martínez perquè els nins i les nines comencin a fer coses que els seus pares ni s’imaginaven: escurar, parar la taula, preparar galletes i dur-les a la seva mestra, escriure la recepta per a la padrina, posar-se el devantal per enfarinar els llibrets de llom o tallar el carbassí amb la tranquil·litat d’un professional… Són els efectes del curs de cuina de Chefs(in)Kids! que duim a terme a la seu de Fundación Aedificat, a Palma.

Tenim una cuina equipada amb tot lo necessari, parament i gènere fresc del nostre proveïdor oficial Makro. 15 nins i nines dividits en grups. Damunt cada taula, un kit completíssim d’Especias Crespí perquè els nins ensumin, tastin, experimentin amb els olors i els gustos. Les mans, sempre netes, serveixen per fer la massa de les galletes però també per mesclar bé la carn picada amb la ceba cuita i posar-hi un tros de formatge al mig. De guarniment, una torre de carbassí i tomàtiga coronada amb galleta picada. I el millor de tot, és que s’ho mengen amb la il·lusió de qui ho ha creat i cuinat.

Per reforçar tot això, na Gemma Bes, nutricionista i col·laboradora de Chefs(in)Kids!, explica als nins i als pares que hi ha aliments que ens ajuden a créixer i a ser més forts com els llegums, els vegetals de fulla verda o els fruits secs. El seus consells acompanyen la recepta de cada setmana.

En Xavi, n’Eulàlia, na Cayetana, en Tomás, en Jordi, na Lisabel, en Joaquín, en Marc, en Guillem, na Lucía, na Maria… elles i ells són els protagonistes. Les voleu veure en acció?

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.