Search

Cocteler convidat a Astúries

Fa unes setmanes vaig tenir l’oportunitat d’anar com a cocteler convidat a dos dels millors locals de cocteleria del nord d’Espanya: el Varsovia (Gijon) i l’Opera Café (Oviedo), guardonats per la World Class com els millors de la zona els darrers dos anys -el 2014 el Varsovia i el 2015 l’Ópera Café.

Gràcies a aquesta convidada vaig poder donar a conèixer en un entorn totalment diferent la meva feina, la meva carta i els productes que faig servir habitualment a l’Ulisses i el Meloussa, alhora que aprenia de la feina que fan en aquests dos locals. Però el viatge també em va servir per acabar de polir l’elaboració i la presentació del ‘Campo de pasión’, el còctel que vaig presentar fa uns dies a la segona ronda del World Class. Els resultats no els sabrem fins dia 6 de juny, però som optimista!

Passar aquests dies a Astúries ha estat realment inspirador i motivador. El Varsovia té un local brillant, ben al davant de la mar, i amb un nivell de cocteleria realment extraordinari. Estam parlant de dos locals que són referents, i el senzill fet de poder fer feina rere les seves barres va ser realment enriquidor. Va ser molt interessant, per exemple, veure com preparàvem els seus xirops i els seus sours i comparar ingredients i maneres de fer-los amb la nostra forma de preparar-los a Ciutadella. Al final, allò que més ens agrada als coctelers és, com deim, “fer barra”, i tastar tot allò que ens ofereixen els amfitrions, que en aquest cas va ser tot el que necessitava i més.

Aquesta era la meva segona vegada a l’Òpera Café d’Oviedo, ja que va ser allà on vaig fer el meu primer viatge de cocteleria. Record tastar còctels meravellosos, per no parlar de com de bé em varen rebre i em varen acollir. Tenc una relació molt especial amb aquest local i els seus propietaris. De fet, el còctel que he presentat enguany a la primera ronda del World Class, el ‘Your Coffee’, està inspirat en l’Òpera Cafè. Veurem si Astúries em torna a donar sort en la segona ronda del campionat!

Per tot això puc dir que aquest viatge tenia un significat especial per a mí i que me’n duc un record meravellós d’aquests dies a Astúries. Ha estat una experiència increïble i, sobretot, molt enriquidora.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields