Search

El vidre artístic de Lafiore, nou patrocinador de Chefs(in)

Lafiore, l’emblemàtica marca mallorquina de vidre artístic s’incorpora a la família Chefs(in) com a patrocinador oficial dels Hidden Kitchen, que guarnirà, a partir d’ara, les taules i cuines que amaguem a les Illes. El vidre artesà de Lafiore és present a desenvolupaments meravellosos pensats específicament per a la taula, per il·luminar o bé decorar: setrills, gerres, tassons, decantadors de vi, copes i sota-plats. Canelobres, plats decoratius i gerros. Làmpades i aplics. I color. Molts colors per aportar el toc i to que cada taula i casa necessiten.

El proper 29 de setembre, els comensals que s’asseguin a la taula que hem amagat amb Miquel Sánchez (Smoix, Ciutadella de Menorca) ja podran gaudir de la taula pensada per a l’ocasió, com també podran fer-ho els qui hagin exhaurit les entrades dels propers Hidden Kitchen de Joan Marc Garcias (Inca) el proper 18 d’octubre o bé el proper 24 de novembre amb Miquel Calent (Cuit –Palma– i Can Calent –Campos–).

La coneguda marca fundada als anys 60, posa a l’abast dels clients peces excepcionals fabricades amb vidre artístic tot seguint les tècniques fidels als sistemes de feina emprats des de fa més de 2.000 anys. Lafiore arrenca a Chefs(in) amb els Hidden Kitchen, el nostre producte de gama més alta. Benvinguts

FOTO: www.lafiore.com

 

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.