Leyendo actualmente
El vidre artístic de Lafiore, nou patrocinador de Chefs(in)

El vidre artístic de Lafiore, nou patrocinador de Chefs(in)

Lafiore, l’emblemàtica marca mallorquina de vidre artístic s’incorpora a la família Chefs(in) com a patrocinador oficial dels Hidden Kitchen, que guarnirà, a partir d’ara, les taules i cuines que amaguem a les Illes. El vidre artesà de Lafiore és present a desenvolupaments meravellosos pensats específicament per a la taula, per il·luminar o bé decorar: setrills, gerres, tassons, decantadors de vi, copes i sota-plats. Canelobres, plats decoratius i gerros. Làmpades i aplics. I color. Molts colors per aportar el toc i to que cada taula i casa necessiten.

El proper 29 de setembre, els comensals que s’asseguin a la taula que hem amagat amb Miquel Sánchez (Smoix, Ciutadella de Menorca) ja podran gaudir de la taula pensada per a l’ocasió, com també podran fer-ho els qui hagin exhaurit les entrades dels propers Hidden Kitchen de Joan Marc Garcias (Inca) el proper 18 d’octubre o bé el proper 24 de novembre amb Miquel Calent (Cuit –Palma– i Can Calent –Campos–).

La coneguda marca fundada als anys 60, posa a l’abast dels clients peces excepcionals fabricades amb vidre artístic tot seguint les tècniques fidels als sistemes de feina emprats des de fa més de 2.000 anys. Lafiore arrenca a Chefs(in) amb els Hidden Kitchen, el nostre producte de gama més alta. Benvinguts

FOTO: www.lafiore.com

 

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE AGENCY BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.