Search

Peccata Minuta Lloseta 2017

Arriba un nou Peccata Minuta de Chefs(in) per celebrar el Dia de les Illes Balears. El 28 de febrer de 2017 en el Teatre de Lloseta, Mallorca.

Serà el Peccata Minuta més balear, amb xefs de Mallorca, Menorca i Eivissa. Alta cuina en forma de tapa. Gastronomia en un escenari cultural.

Miquel Gelabert (Can March, Manacor), Santi Taura (Restaurant Santi Tauta / Dins, Lloseta), Felip Llufriu (Mon, Ciutadella), Sílvia Anglada y Toni Tarragó (Es Tast de na Sílvia, Ciutadella), Marga Coll (Miceli, Selva / Arrels – Gran Meliá de Mar, Palma), Joan Marc Garcias (Restaurant Joan Marc, Inca), Víctor Bayo (Alcaufar Vell, Sant Lluís), José Miguel Bonet (Es Ventall, Sant Antoni de Portmany) i Joan Canals (Ulisses, Ciutadella).

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

L’aforament és limitat.

Preguntes frequüents

  • Què és un Peccata Minuta?

Es una idea original de Chefs(in) que consisteix en una ruta de platets gourmet. Alta cuina en forma de tapa per gaudir dels millors xefs i restaurants de les Balears.

  • On puc comprar la meva entrada?

A la tenda electrònica de la web de Chefs(in)

  • A què em dóna dret la meva entrada?

A un platet de cada restaurant participant i beguda. En el Peccata Minuta de Lloseta podràs menjar 8 platets + 1 còctel + 2 copes de vi. En arribar a la taquilla, t’has d’identifcar i et donarem un ‘passaport’ que inclou un tiquet per parada. Només has d’intercanviar el tiquet per al plat o la beguda un cop comencis la teva ruta de tapes.

  • Hi ha taules i cadires per seure?

No. El Peccata Minuta està dissenyat com una ruta de tapes per anar d’una parada a una altra. Però sí trobaràs taules bistro de suport.

  • Què passa si no m’agrada un ingredient o tenc intolerància?

El Peccata Minuta no és un restaurant sinó un esdeveniment per la qual cosa t’has d’adaptar als plats que oferim. No tenim opció de canviar plats o ingredients. Tens els alèrgens de cada plat a la teva disposició.

El menú del Peccata Minuta

Santi Taura – Raoles de ciurons amb magraneta / Raolas de garbanzos con magraneta 

Miquel Gelabert – Brandada de bacallà amb sobrassada, mel i pera / Brandada de bacalao con sobrasada, miel y pera

Marga Coll – Llenties marineres / Lentejas marineras

Felip Llufriu – Botifarró blanc farcit de foie / Botifarrón blanco relleno de foie

José Miguel Bonet – Manetes de porc amb aubergínia fumada i espardenya / Manitas de cerdo con berenjena ahumada y pepino de mar

Víctor Bayo – Emulsió de coliflor amb carxofes i cruixent de panxeta / Emulsión de coliflor con alcachofas y crujiente de panceta 

Joan Marc Garcias – Crestes d’hummus de fava parada amb herbassana / Crestas de hummus con fava parada y hierbabuena 

Sílvia Anglada – Manjar blanc dolç / Manjar blanc dulce

Joan Canals – Cóctel de ginebra, carabassa, taronja i curry / Cóctel de ginebra, calabaza, naranja y curry 

Vins sel·leccionats per Vinamica.

Vols veure un Peccata?

Teatre de Lloseta

Ho organitza: Chefs(in) amb el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Lloseta per commemorar el Dia de les Illes Balears.

Amb la col·laboració de Baleària, Purohotel Palma, Jaiak, Evian, Makro y Marabans.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.