Search

Uns dies enrevoltada dels grans

Avui us escric per contar-vos la meva experiència a Madrid Fusión. Per a mi aquests tres dies s’han fet molt curts.

Dilluns dematí, a les 9.30h, ja era allà. Durant el dematí vaig assistir a una ponència de Pascal Barbot. No havia tengut mai l’honor de conèixer aquest home en persona i la veritat és que em va fascinar. Entre d’altres coses ens va presentar “el ajo negro”, una tècnica per conservar l’all, que també es pot aplicar per conservar amb plàtans, prunes, etc… També vaig veure l’entrevista a Pierre Hermé, a ell ja el coneixia, perquè vaig participar en un curs seu a Barcelona.

L’horabaixa vaig assistir al taller magistral de Fernando Pérez Arellano que ens va ensenyar una manera de cuinar la becada. Per a mi és una au molt apreciada que vaig aprendre a tractar de la manera més adequada a Can Fabes, i vaig veure que en Fernando ho va fer amb les mateixes pautes.

Després vaig anar a un altre taller magistral de Ricard Camarena qui ens va ensenyar a elaborar arrossos; sincerament, em va fascinar!!

Dimarts una altra tanda… El dematí vaig asistir a una ponència de Heinz Reitbauer qui ens va parlar dels peixos dels rius austríacs i de la seva manera de cuinar-los. La veritat, molt interessant.

Després vaig assistir a una de les ponències més esperades per a mi, la d’Elena Arzak, em va donar idees molt interessants per posar en pràctica en el meu restaurant. La veritat és que em va donar una dosis de il.lusió i ganes per fer de cada día les coses millor.

L’horabaixa vaig anar al taller magistral del cuiners convidats, els de Brasil, que ens varen parlar de la mandioca. Tot seguit vaig anar al taller de Jordi Butrón, un gran mestre i un gran pastisser.

Arribam al darrer día (dimecres) en què vaig anar a veure una ponència de Rodrigo de la Calle. Parlava del conill i de les moltes maneres que tenim per cuinar-lo. Després vaig anar a veure la ponència de Joan Roca, ell em va deixar amb la boca oberta, va fer una ponència magnífica.

I com no, vaig anar a la ponència de Macarena de Castro, vaig trobar que ho va fer molt bé, i des d’aquí li don la meva enhorabona.

L’horabaixa vaig anar a veure un taller magistral de Alberto Chicote. Ell ens va parlar del que feia al seu restaurant fa ara 15 anys. Va ser dels primers que s’atreviren a mesclar la cuina asiàtica amb la cuina espanyola.

I aquí acaba la meva historia a Madrid Fusión. Us podria contar moltes més coses però no acabaría mai, seria infinit.

Esper que aquesta temporada pugui posar en pràctica totes les idees que duc dins la meva maleta.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.