Leyendo actualmente
Vine a donar sang amb Chefsin!

Vine a donar sang amb Chefsin!

Chefsin participa en el Dia Mundial del Donant de Sang

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ens ha proposat una activitat a la qual no hem pogut dir que no. I, com a resultat, estarem amb ells el dijous 14 de juny, a la Plaça d’Espanya de Palma, per participar en la marató de donació de sang que han organitzat per celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang

A Chefsin ens prenem la donació de sang molt seriosament; pensam que és un gest altruista que pot salvar moltes, moltes, moltes vides. Per això, hem animat els membres de l’agrupació perquè participin en aquesta activitat.

I què fan tots els donants de sang just després d’acabar la donació? Recuperar energies! Apuntau, perquè durant aquestes hores substituïrem els habituals donuts per aquestes delicioses propostes:

  • A les 10h. Xesc Reina, el mestre xarcuter de Can Company, durà un bisbe i galletes d’oli. Hi serà des de les 10 del dematí i fins que s’acabi la sobrassada. No badeu! 😉
  • De 10:30h a 11:30h, el cuiner Tomeu Lassio, del restaurant Tomeu Lassio de Lloseta, prepararà un suc d’ametlles crues “súper reconstituient, sa i natural” (paraula de xef!).
  • De 12h a 13h, el cuiner Andrés Benítez, xef de Can Bordoy, de Puro Group, servirà un bol de fruites amb xia i xocolata.
  • De 16h a 17h, el director gastronòmic de Som Hotels, Manuel Pérez, prepararà un batut de fruites reconstituent.
  • De 17h a 18h, el cuiner Víctor García, xef de La Fortaleza de l’Hotel Cap Rocat, cuinarà un sandvitx de pernil dolç, formatge mozzarella i tomàtigues seques.

Vos esperam a tots just davant l’estàtua de Jaume I! Si no podeu venir a aquestes hores, tant és! La marató estarà activa de les 10h a les 21h, així que no hi ha excuses 😀

Col·laboradors

Comptam amb la col·laboració de Makro i de Deacorde Marqueting i Comunicació.

Dia Mundial del Donant de Sang 2018
Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE AGENCY BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.