Search

Vine a donar sang amb Chefsin!

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ens ha proposat una activitat a la qual no hem pogut dir que no. I, com a resultat, estarem amb ells el dijous 14 de juny, a la Plaça d’Espanya de Palma, per participar en la marató de donació de sang que han organitzat per celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang

A Chefsin ens prenem la donació de sang molt seriosament; pensam que és un gest altruista que pot salvar moltes, moltes, moltes vides. Per això, hem animat els membres de l’agrupació perquè participin en aquesta activitat.

I què fan tots els donants de sang just després d’acabar la donació? Recuperar energies! Apuntau, perquè durant aquestes hores substituïrem els habituals donuts per aquestes delicioses propostes:

  • A les 10h. Xesc Reina, el mestre xarcuter de Can Company, durà un bisbe i galletes d’oli. Hi serà des de les 10 del dematí i fins que s’acabi la sobrassada. No badeu! 😉
  • De 10:30h a 11:30h, el cuiner Tomeu Lassio, del restaurant Tomeu Lassio de Lloseta, prepararà un suc d’ametlles crues «súper reconstituient, sa i natural» (paraula de xef!).
  • De 12h a 13h, el cuiner Andrés Benítez, xef de Can Bordoy, de Puro Group, servirà un bol de fruites amb xia i xocolata.
  • De 16h a 17h, el director gastronòmic de Som Hotels, Manuel Pérez, prepararà un batut de fruites reconstituent.
  • De 17h a 18h, el cuiner Víctor García, xef de La Fortaleza de l’Hotel Cap Rocat, cuinarà un sandvitx de pernil dolç, formatge mozzarella i tomàtigues seques.

Vos esperam a tots just davant l’estàtua de Jaume I! Si no podeu venir a aquestes hores, tant és! La marató estarà activa de les 10h a les 21h, així que no hi ha excuses 😀

Col·laboradors

Comptam amb la col·laboració de Makro i de Deacorde Marqueting i Comunicació.

Dia Mundial del Donant de Sang 2018
Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields