Leyendo actualmente
Chefsin, amb els donants de sang

Chefsin, amb els donants de sang

Chefsin en el dia mundial del donante de sangre 2018 - dona sang balears

Chefsin està ple a vessar de bons cuiners que no només saben cuinar beníssim, sinó que també són meravelloses persones. Per això, quan la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ens va proposar col·laborar amb ells en el Dia Mundial del Donant de Sang no varen faltar les mans en l’aire per participar-hi.

Ben aviat vàrem formar un equip de voluntaris entusiasmats amb la causa i ho enllestirem tot per anar cap a la Plaça d’Espanya de Palma. L’objectiu: donar de berenar als vertaders herois del dia, els donants. La meta: animar tothom, ja fos donant primerenc o donant veterà, a fer un gest que no costa gens i val molt, com és donar sang.

Tomeu Lassio (Restaurant Tomeu Lassio), Xesc Reina (Can Company), Andrés Benítez (Can Bordoy), Manuel Pérez (Som Hotels) i Víctor García (La Fortaleza de Cap Rocat) varen ser els membres de Chefsin que s’apuntaren a preparar deliciosos sucs, batuts, entrepans… perquè els donants recuperassin forces després de la donació. Tots ells conscientats amb la importància de la donació de sang, i algun d’ells donant des de fa molts d’anys, com Andrés Benítez, que entre ració i ració trobà un moment per acostar-se a donar. Ell i gran part de la seva família!

Gràcies a tots per la solidaritat.

El dia 14 de juny, Dia Mundial del Donant de Sang, a les Illes Balears es varen realitzar prop de 300 donacions. Ens agrada pensar que hem posat el nostre petit gra d’arena per fer-ho possible. Ara, animan a tots els que pugueu donar, que ho faceu, sigui o no el Dia Mundial del Donant de Sang. Perquè sang se’n necessita cada dia i la podem necessitar tots.

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© CHEFS(IN) IS A DEACORDE AGENCY BRAND

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.