Search

Chefsin, amb els donants de sang

Chefsin està ple a vessar de bons cuiners que no només saben cuinar beníssim, sinó que també són meravelloses persones. Per això, quan la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ens va proposar col·laborar amb ells en el Dia Mundial del Donant de Sang no varen faltar les mans en l’aire per participar-hi.

Ben aviat vàrem formar un equip de voluntaris entusiasmats amb la causa i ho enllestirem tot per anar cap a la Plaça d’Espanya de Palma. L’objectiu: donar de berenar als vertaders herois del dia, els donants. La meta: animar tothom, ja fos donant primerenc o donant veterà, a fer un gest que no costa gens i val molt, com és donar sang.

Tomeu Lassio (Restaurant Tomeu Lassio), Xesc Reina (Can Company), Andrés Benítez (Can Bordoy), Manuel Pérez (Som Hotels) i Víctor García (La Fortaleza de Cap Rocat) varen ser els membres de Chefsin que s’apuntaren a preparar deliciosos sucs, batuts, entrepans… perquè els donants recuperassin forces després de la donació. Tots ells conscientats amb la importància de la donació de sang, i algun d’ells donant des de fa molts d’anys, com Andrés Benítez, que entre ració i ració trobà un moment per acostar-se a donar. Ell i gran part de la seva família!

Gràcies a tots per la solidaritat.

El dia 14 de juny, Dia Mundial del Donant de Sang, a les Illes Balears es varen realitzar prop de 300 donacions. Ens agrada pensar que hem posat el nostre petit gra d’arena per fer-ho possible. Ara, animan a tots els que pugueu donar, que ho faceu, sigui o no el Dia Mundial del Donant de Sang. Perquè sang se’n necessita cada dia i la podem necessitar tots.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields