Search

La barra de Miceli

Miceli ha obert barra en el seu lloc natural: el mercat d’Inca. I deim natural perquè allà és on va cada dia na Marga Coll a triar el que cuinarà aquell dia al seu restaurant de Selva.

Són 30 metres cuadrats ben davant de Peixos Mateu que és el seu proveïdor dels productes de la mar. De fet, tot el que es cuina a La barra de Miceli és producte del mercat, com no podia ser d’una altra manera. Així que un dia hi trobareu gambetes blanques o calamars i un altre dia peus de porc o llenties cuinades. De fet, apuntau els amants de la cullera: sempre en trobareu; com també racions de berenar de forqueta i entrepans de pa de vidre torradet al caliu. Sí, perquè La barra de Miceli té per torrar amb caliu, així que si sou de botifarró o llonganissa torrada, ja vos estarà arribant la bona oloreta que fa.

Plat del dia

A més d’entrepans, plats de cullera i berenars de forqueta, La barra de Miceli vos ofereix plat del dia, postres del dia i algun regal per al cos, com les croquetes que es preparen a la cuina de Miceli. I, per suposat, vermuts escollits i vi per copes.

La barra de Miceli és un regal que ens fan na Marga Coll i en Javi Ares que han cuidat tots els detalls, començant pel disseny arquitectònic d’Arnau Sastre i els materials d’Huguet seguint l’antiga tècnica mallorquina d’aigües.

Ens agraden les barres i més al mercat! Recordes Marga Coll el teu primer Peccata Minuta al mercat de Santa Catalina de Palma? Aquell dia, ja li degueres agafar gustet. Ens trobam a La barra de Miceli, al mercat d’Inca!

1 comment

Comments are closed.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields