Leyendo actualmente
Els Kids cuinen al Mercat d’Inca

Els Kids cuinen al Mercat d’Inca

Quin bon matí de Reis varen passar els nins i nines que s’apuntaren al taller de Chefs(in)Kids! Lloc de trobada: Mercat d’Inca! Recepta: un tortell de Reis. No podia ser d’una altra manera un dia com aquest! Na Victòria Rosselló, la nostra cuinera titular i na Marina Frau, la nostra súper-educadora, es varen posar el davantal perquè quan arribassin els nins ho trobassin tot a punt per començar.

¿I què hem de fer a un mercat? Idó anar a comprar a les parades! I al Mercat d’Inca són de primera. A Fruites i verdures Cati, varen triar taronges i llimones, a Es Rebost de na Xisca, les faves i a Es Forn des Mercat, el llevat. Na XX del forn, a més, va enfornar els tortells. Quina oloreta! Gràcies a totes!

Després de tenir tots els ingredients col·locats damunt la taula, els nins i nines varen posar mans a la massa (i mai millor dit). Cadascú va preparar el seu tortell amb fruites confitades. A qui degué tocar el rei i la faba amagats dins el tortell? Ja sabeu que es corona a qui toca el rei i a qui toca a faba… paga el tortell.

I al dia següent, mirau quin bon regal de Reis: els Chefs(in)Kids al diari Ultima Hora!

Te puede interesar también


Vols rebre informació dels taller de cuina per a nins?

Apunta’t a la nostra newsletter o envian’s un mail a kids@chefsin.es

Així estaràs al dia de les activitats i tallers de Chefs(in)Kids! i seràs dels primers a guardar plaça.

No dubits que, quan cuinen, els més petits són feliços!  🙂

Ver comentarios (0)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Lista de espera Te informaremos tan pronto volvamos a tener stock de producto. Déjanos una dirección de correo electrónico válida.
Correo electrónico Cantidad No compartiremos tu dirección con nadie más.