Search

Solivellas i Reina, en el Fòrum Gastronòmic de Girona

La xef Maria Solivellas (Ca na Toneta, sol Repsol, Caimari) i el mestre xarcuter Xesc Reina (Can Company, Inca) participaran en el congrés sectorial Fòrum Gastronòmic de Girona amb dues ponències sobre el producte local i la nova xarcuteria, respectivament. El congrés és els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2018 al Palau de Fires i al Palau de Congressos de Girona.

Productes ecològics mallorquins per a una cuina fresca, per Maria Solivellas.
El dilluns 19 de novembre, de 12:30h a 13h a l’Auditori.

La xef Maria Solivellas centrarà la seva ponència en els productes ecològics mallorquins, senya d’identitat dels seu restaurant de Caimari i que l’han donat a conèixer arreu del món, atraient fins a Ca na Toneta des de veïnats de tota la vida fins a personatges famosos, com Michelle Obama. Solivellas explicarà el compromís i l’ètica de Ca na Toneta (i de tota la família Solivellas) amb el territori i amb els productes quilòmetre zero. També parlarà de cultius en origen, de collita pròpia i d’elaboracions casolanes com les emblemàtiques coques, que ja s’han convertit en una icona del seu restaurant.

La nova xarcuteria; creativitat, sabor i saber, per Xesc Reina.
El dilluns 19 de novembre de 16:45h a 17:25h a la sala Àgora. 

Xesc Reina és, segurament, el xarcuter titulat més popular de les Illes Balears, i els embotits i sobrassades de Can Company, dels més verenats de l’arxipèlg. Reina s’ha guanyat un lloc destacat en la gastronomia illenca per la seva tasca de recuperació de varietats que varen deixar de consumir-se, com la nora o la figatella. El que ha fet Reina ha estat adaptar-les als gustos contemporanis, amb els seus característics tocs d’autors. En la seva ponència, Xesc Reina explicarà les particularitats de cinc embotits tradicionals com la sobrassada precolombina, el paté clàssic o la mateixa figatella.

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields