Search

Peccata Minuta: gràcies Ciutadella

Quan estem a punt de començar la setmana santa i bull carnestoltes, el Peccata Minuta edició limitada torna a Ciutadella, a la plaça des mercat. Dinou edicions després, segueix essent un plaer veure com els 200 comensals que vàreu inundar el mercat vos deixau sorprendre amb les propostes culinàries dels xefs menorquins. Després d’edicions especials com la del Parc de la Mar de Palma, el del Llatzeret (Maó), el Golf de Son Muntaner, el Teatre de Lloseta o els mercats de Santa Catalina i l’Olivar de Palma, vam voler repetir escenari perquè el mercat des peix de Ciutadella ens aporta un punt de familiaritat que no volem perdre i l’entorn és immillorable.

Aquesta edició ha estat la més traquil·la de totes les que hem organitzat, perquè la gent va anar arribant escalonadament, fora presses però fora cues, amb la possibilitat de xerrar més temps amb els cuiners que es desfeien en explicacions de cada plat mentre el preparaven davant els comensals que feien fotos, tastaven, reien i contagiaven el bon humor regnant dins el mercat, en una nit no massa freda per ser la cloenda d’aquesta mes de febrer.

Amb els Peccata Minuta cercam donar a conèixer l’alta gastronomia i ho feim amb diferents platets per a què els clients tinguin l’opció de tastar-ho tot, com si d’haver sopat a 7 restaurants diferents es tractàs. Els xefs encarregats d’inundar de bon gust l’ambient i els paladars van ser Silvia Anglada (Tast de na Sílvia, Ciutadella) amb un platet de llegums ecològiques amb calamar de potera i encurtit casolà. Miquel Sánchez (Smoix, Ciutadella) amb un taco mar i muntanya de pollastre de camp i gambes. Emilio Samblás (Crac Pelut, Fornells) amb un bao de por negre menorquí «pulled pork». Joan Canals (Ulisses i Ulisses vinateria, Ciutadella)  que preparà un cocktail Japan Flag amb cullera de tartar de peix de roca així com els vins i cervesses que maridaren l’esdeveniment. Patrick James (Pan y Vino, Sant Lluís) oferí una abundant trilogia de porc amb poma caramelitzada i mel. Víctor Bayo (Bolets de Menorca) uns shiitake botón amb pinxo de caragols i allioli de patata i safrà. Joan Bagur (Rels, Ciutadella) oferí la nota dolça amb un flam d’alfàbrega, pera dolça i pinyons. El Consell Regulador del Formatge Mahón-Menorca també hi està present amb un tast de diferents formatges per a tots els comensals.

Vols fer una ullada a les fotos de la vetllada?

Close
Chefs(in) is a Deacorde brand © Copyright 2012-2023. All rights reserved.
Close
Lista de espera Te informaremos cuando volvamos a tener plazas/productos en stock. Por favor, déjanos tu correo aquí.

No fields found, please go to settings & save/reset fields